Ondersteuning bij het huishouden

Afhankelijk van uw situatie kan dit bestaan uit schoonmaken, stofzuigen, uw bed verschonen en/of ramen zemen, wassen en strijken, maaltijd(voor) bereiding of boodschappen doen.

 

Persoonlijke verzorging 

Denk hierbij aan het in- en uit bed stappen, hulp bij douchen, wassen op bed, aan- en uitkleden, scheren, huidverzorging, mondverzorging, aan- en uittrekken van steunkousen.

 

Verpleging thuis

Op verzoek van uw (huis)arts of specialist kunnen de nodige verpleegkundige handelingen worden uitgevoerd zoals: temperatuur, polsslag- en bloeddruk meten, injecties toedienen, sondevoeding geven, zuurstof aansluiten/toedienen, katheterzorg, tracheazorg, stomazorg- en wondverzorging, bloedsuiker meten, insuline toedienen, medicijnen aanreiken en zwachtelen.

 

Administratie

Orde brengen in de administratie, hulp bij PGB administratie, brieven en/of e-mail schrijven, post behandeling en financiën inzichtelijk maken (overzicht krijgen over facturen, contracten, verzekeringen, uitgave patroon, huishoudboekje opstellen enzovoort), hulp bij het aanvragen van toeslagen en belasting aangifte, een zorgindicatie aanvragen, hulp bij het aanvragen van een woonvoorziening of hulpmiddelen vanuit de WMO, hulp bij het zoeken naar geschikte woonruimte.

 

Begeleiding

Begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken bij een arts, ziekenhuis, therapeut of instantie, bij boodschappen doen en  (voor)bereiden van maaltijden, hulp om huishoudelijke apparaten (te leren) bedienen, woonbegeleiding (bijvoorbeeld leren om het huishouden te doen), ondersteuning om de dag in te delen en dingen te ondernemen, begeleiding om contact zoeken met mensen in de omgeving. Begeleiden en vervoeren naar een afspraak bij een instantie, huis- of tandarts, ziekenhuis, fysio, kapper, familiebezoek, uitje, feestje of andere activiteit.

 

Klusdienst

 

Soms zijn er kleine karweitjes in- en om het huis die u zelf niet meer kunt doen. Familie en vrienden zijn ook niet in staat om te helpen. Karweitjes zoals het verhelpen van een lekkende kraan, een doorlopend toilet, het bijvullen van de CV ketel, het ophangen van een schilderij, een lampje verwisselen, hang- en sluitwerk nazien, schilderen en behangen binnenshuis of eenvoudig tuinonderhoud.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten en ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-83560909 of het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

.